Поп певачица Марија Шерифовић  без длаке на језику причала је о плановима за будућност, али и о ружном периоду живота који је иза ње.

Иако је данас срећна и успешна жена, популарна певачица није имала детињство из бајке. Рано је увидела и ону ружнију страну живота, јер се њен отац Рајко и мајка Верица никако нису слагали.

- Свако дете у пубертету тешко доживљава свађе родитеља. То је нешто са чиме се и родитељи тешко носе, па настане хаос. Нормално је да неко ко има 7 или 15 година трауматично реагује на свађу, дреку... - присећа се Марија тешког детињства.

Отац Рајко приређивао јој је страшне сцене. Тукао је Верицу и у деветом месецу трудноће ју је оставио и отишао са другом женом, са којом је добио сина Данијела Павловића. Марија каже да му је све то опростила.
- Не постоји породица која нема бар једног проблематичног члана. Али безвезе је судити, било да је реч о мом оцу или неком трећем. Почетак и крај свега је да су то наши родитељи. Не могу да их бирам, не могу да их мењам, а најзначајније од свега је што их никада ни не бих заменила. Свако од нас носи свој крст и судбину, па у складу са тиме и живи. Мени је сада лепо, направили су од мене задовољну особу, а како се они носе са свиме што је било у прошлости, морате њих да питате.

Марија се 2003. године преселила у Београд са жељом да пронађе себе. За њу је почео неки нови живот, пун ентузијазма и енергије. Маштала је да постане најпопуларнија певачица на јавној сцени, а циљ јој се веома брзо и остварио.

Фото: Н. Скендерија

 

- Верица се у авиону срела са Милицом Митровић, која је тада била директорка "Сити рекордса". Рекла јој је: "Преслушај овај ЦД у неком тренутку, кад будеш могла." Милица је одмах то учинила и одушевила се песмама. Тако сам издала свој први албум, а са Милицом постала пријатељица. Међу нама влада велико поштовање.

Фото: Архив Новости

 

 

Колико цени прву жену Пинка, говори и чињеница да је управо на наговор Милице Митровић 2010. године Марија пристала да уђе у ријалити "Фарма" на две недеље.

- И сад бих ушла у неки ријалити, али само са ВИП личностима. То могу бити чланови жирија "Звезда Гранда" - Ана Бекута, Цеца Ражнатовић, Вики Миљковић, Снежана Ђуришић, Босанац или Ђорђе Давид, али и неке друге колеге које су дуго на сцени, које имају каријеру, име и презиме. Не мора да буде само из моје професије. У нашој земљи постоје веома успешни људи из света спорта, глуме, па и телевизије. Свакако да би новац био један од мотива за такву авантуру, која је заиста непредвидива.

Шерифовићева је у Америци купила стан, где каже да се осећа слободно.

- Ја сам Американка, купила сам стан у Лос Анђелесу. Тамо лакше дишем, јер ме нико не препознаје, могу свуда да идем у јапанкама и неочешљана.

Марија истиче да није као њене колеге каријеру започела певајући у кафанама.

- Радила сам и размишљала онако како сада саветујем децу из "Звезда Гранда" којима сам ментор. Знам да неки клинци морају да раде јер треба да се плаћају пелене, рачуни... Искрено, важније ми је било да будем призната од струке него од публике. Први хонорар ми је био 2.000-3.000 евра. Од тих пара нисам ништа купила, већ сам лепо живела, излазила... Волим да изађем у кафану, али не са јавним личностима.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".