Многе је здравствено стање Синише Михајловића 2019. године, када се дознало да болује од смртоносне болести, уплашило. Наиме, некадашњи фудбалер, данас тренер без ангажмана, саопштио је за јавност да болује од леукемије и све оставио у шоку. Михина, породица, пријатељи, кумови, обожаваоци, али и  пасионирани навијачи клубова за које је ранијих година он радио свакодневно су слали подршку спортисти кој је кроз први циклус хемотерапија прошао лагано и врло брзо вратио се на тренерску клупу.

Таман када је поверовао да је битку са кобном болешћу успешно окончао стигле су информације да није још увек крај, те је враћен у болницу како би лечење наставио. Други циклус хемотерапија наводно је пре пар недеља готов, а на изненађење свих, упркос пређашњем лошем искуству и чињеници да мора да одмара и скупља снагу, Синиша се опет пребрзо вратио у нормалан живот.

Фото: Профимедиа

 

 

Чешће него иначе он окупља породицу, обожава када му дође унука, воли да обилази ресторане и клубове са пријатељима и супругом, а усликан је и на једној промоцији у Риму. Будући тренер Ренџерса, тако се бар прогнозира, појавио се изненада на читању одломака романа бившег тренера Црвене Звезде Земана.

Фото: Профимедиа

 

 

Италијан чешког порекла умало није заплакао када је у препуну салу ушао Синиша Михајловић, пришао му с леђа,  пољубио га у чело и сео поред њега. Завладао је прво мук, затим аплауз, а онда су два пријатеља добила прилику пред свима да размене пар речи. Оно што је свима запало за око јесте чињеница да здравствено стање Синише Михајловића иде добрим током, да иако је још увек врло мршав, он заправо изгледа добро а све наде су усмерене ка потпуном опоравку.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".