Након седам дана од смрти, Иван је сахрањен уз помоћ грађана који су широм Београда прикупљали новац за гробно место.

Великом пожртвованошћу грађана, потребна свота новца је обезбеђена након чега је Иван сахрањен на гробљу мали Збег у Борчи, одакле је родом. 

Фото: Инстаграм принтскрин/grupa_kkbops

 

Његова бака Милица Андрић (83) јавила се и испричала шта се заправо крије иза целе приче, али и како она живи након великог, ненадокнадивог губитка унука мезимца.

- Иван, то је моје дете и не знам шта да кажем. Најжалије ми је јер не знам како је преминуо, не сећам се ни ко ми је јавио да је преминуо. Њему је и отац преминуо, лечио се доста дуго - почиње кроз сузе бака Милица.

Од момента када је Иван изгубио оца, а Милица сина, све је кренуло низбрдо.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Имали су великих породичних проблема, прича даље Милица.

Вече пре него што је заувек отишао, Иван је посетио своју Беку.

- Био је код мене увече, прво је посетио стрица и брата, па је дошао код мене. Рекао ми је да је јако уморан, да само жели да одмори. Питала сам га да му скувам пасуљ, али није желео. Само је рекао да иде да се одмори и да среди кућу, јер како ми је рекао, био је хаос. Тада сам га последњи пут видела - прича дрхтавим гласом Милица.

Милици је хитно потребна наша помоћ.

- Живим јако тешко, хвала свима који су ми помогли да сахранимо Ивана. Он је само пао, нашли су га неки момци на улици, не знам од чега је умро. Али мукама није крај, ја не знам како живим. Имам пензију 20.000 немам дрва за зиму, и потребна су ми три метра да се огрејем, ако неко може да помогне, ја бих му била захвална. Бака Милица живи јако тешко, остала је без сина и без унука, а дубока старост и немаштина јој додатно загорчавају већ, и превише тешку судбину.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".