На гробљу су се окупили његови најближи, као и колеге који су дошли да испрате Живића на вечни починак.

Између осталих, стигла је и Маркова бивша супруга Наташа Павловић. Сломљена водитељка је у капели запалила свећу некадашњем партнеру.

Она је споро ходала испијеног лица, била је нема од бола, а другарица ју је све време држала за руку.

Фото: М. Петровић

 

Претходно, на комеморацији која је одржана у Београдском драмском позоришту појавило се много колега и пријатеља који су желели да одају почаст покојном глумцу.

Фото: Нпортал

 

 

Марко Живић рођен је 4. априла 1972. године у Крушевцу. Глуму је завршио 1995. на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Радета Марковића.
 
Био је стални члан Позоришта на Теразијама и Београдског драмског позоришта, где је играо у бројним представама, као што су "Кад су цветале тикве", "Не играј на Енглезе", "Свирај то поново", "Лет изнад кукавичјег гнезда", "Делиријум тременс"... Свој таленат показао је и у другим позориштима, а за свој рад добио је и бројна признања.

Глумио је и у филмовима и серијама, попут "Београдског фантома", "Монтевидео, Бог те видео", "Сенки над Балканом"...

На телевизији се често појављивао у улози водитеља, а често је давао и гласове цртаним ликовима у синхронизованим верзијама на српском, па је тако био медвед Балу у "Књизи о џунгли 2", Ним Галу у филму "Епик", Рафаело у остварењима "Рио" и "Рио 2", Миро у "Артуру и Минимојима" и миш Мортон у "Хортону".

Бавио се хуманитарним радом и учествовао у бројним акцијама.

Од водитељке Наташе Павловић се, после четворогодишњег брака, развео 2015. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".