Вуксановић вози и удара људе који не ометају саобраћај, а на последњем снимку којим је забележио своје бахато понашање, види се како вози, а на тротоару поред пута мирно шета његов сународник. У следећем тренутку, Вуксановић са пута прелази на тротоар и удара несрећног човека са леђа, а потом даје гас и одлази.

На једној од мрежа коју користе Срби са Косова и Метохије, а на којој се возачи обавештавају о гужвама на прелазима или где има некадашње РОСУ данас НЈСО и на којој нема политике, такође је упозорено на Вуксановића. Објављена је и регистарска таблица његовог аутомобила и упућен апел родитељима да ако виде тај ауто одмах склоне децу.

 

 

Према сазнањима “Блица”, овај бахати житељ Лепосавића нема у свом походу за жртве само случајне пролазнике. Како наводи извор "Блица", на друштвеним мрежама повремено кружи упозорење упућено женама да га се клоне јер - уцењује.

Саговорник Блица, иначе полицајац који је напустио тзв. КПС када су сви Срби дали оставке на функције у тзв. косовским институцијама, наводи да је због таквог понашања дисциплински кажњен на радном месту на прелазу Јариње. Пребачен је на друго радно место, а овај случај је тренутно у Тужилаштву.

Како сазнајемо, Вуксановић је један од ретких Срба на северу КиМ који није дао оставку у косовском систему. Локални Срби који су однедавно почели да се осврћу док иду улицом, тврде да се он тако понаша јер је наводно сарадник тзв. косовске обавештајне службе и сматра да му је такав ангажман заштита.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".