Колико год да је сам фудбалер један од најпознатијих и најискуснијих које имамо, без обзира што је чак и капитен наше репрезентације коју ових дана бодримо на Светском првенству у Катару и што слови за можда и најзгоднијег домаћег фудбалера, супруга Душана Тадића успела је да остане мистерија за ширу јавност иако је у браку с њим непуних десет година. Многи чак не знају ни како Драгана Вуканац, данас Тадић, уопште изгледа а разлог томе је колико њена жеља да се не излаже јавном мњењу толико и чињеница да је за све ове године Душан никада није јавно повео у јавност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac


Супруга Душана Тадића, ипак, има друштвене мреже иако их никада не користи па се макар може стећи некакав утисак о томе како она изгледа, иако није сигурно колико се до данас променила. Управо чињеница да избегава типичан животни стил жене фудбалера чини је другачијом од већине осталих, а чини се да је то привукло и капитена наше репрезентације. Венчали су се 2013. године а према речима Душановог оца, каснио је на сопствено венчање због тренинга.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac


Супруга Душана Тадића и фудбалер већ годинама уназад живе повученим животом у Амстердаму где он игра за клуб "Ajax" и тамо подижу сина Петра и ћерку Тару. Пре неколико година наводно су купили и нову луксузну некретнину која вреди преко два милиона евра и налази се у центру Амстердама, али тврде да новац није оно што их покреће.

 


- Водим породичан живот. Ујутро одведем сина у вртић, кад се вратим са тренинга предвече се поиграмо. Сад су обавезе удвостручене, ћерка је још мала, па мора више пажње њој да се посвети... Убрзо после деце заспим и ја. Мој живот је досадан за медије - изјавио је Душан једном приликом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".