Последњи у низу који је тешко рањен је Немања С. (30) који је упуцан јуче у касним јутарњим часовима испред куће своје парнерке у Реснику у Подавалској улици, када су непознати нападачи у њега испалили неколико метака у његову задњицу, леђа и ноге. Пуцач је побегао са лица места у аутомобилу марке БМW.

Оно што је занимљиво јесте да је у јулу ове године Немања пријављен да је претукао своју девојку док су били на летовању у Грчкој, а пријављено је и да поседује три пиштоља. Полиција је након пријаве изашла на терен и у дворишту пронашла закопана три пиштоља и 300 метака.

Ужице

Фото: Ненад Карлић

 

Ненад С. (25) упуцан је 21. новембра у дискотеци у Ужицу и то док је био на слободном викенду из затвора.

Власници дискотеке убрзо су ухапшени пошто су наводно скинули снимач са видео надзора , а како се сумња, то су урадили како не би могло да се види лице нападача и цео немили догађај.

На Ненада су нападачи пуцали и 2016. године када су испалили у сред бела дана у Ужицу на њега кишу метака.

Хорор на Бановом Брду

Фото: Н. Скендерија

 

Дејан Г. (18) био је на разговору за посао 9. новембра на Бановом Брду када је нападач сачекао да уђе у свој аутомобил и да се заустави на семафору. Он је то и урадио, након чега му је нападач пришао и испалио три хица у ногу и руку.

Дејан је потом отворио врата аутомобила и почео да пузи, а нападач је побегао, како се сумња, пешице. Дејан је раније привођен и хапшен због продаје наркотика. Након пуцњаве полиција је активирала акцију "Вихор", а нападач и даље није пронађен.

Сумња се да је рањавање овог младића заправо био сукоб међу навијачима.

После фудбала пуцњава

Дејав В. (47) тешко је рањен у пуцњави која се догодила 11. новембра на Кошутњаку у Београду, када су нападачи у њега испалили кишу метака.

Они су га сачекали испред балона за мали фудбал, а када је Дејан изашао, нападач који га је чекао у аутомобилу, испалио је најмање седам метака у ноге и побегао у непознатом правцу.

Нападач и даље није пронађен.

Фото: Р. Шегрт

 

Десет метака у Војводе Влаховића

Никола Р. (29) тешко је рањен 1. новембра на Звездари у улици Војводе Влаховића, када је за сада непознати починилац испалио више од десет метака у правцу Николе.

Он је задобио више од десет метака у стомак, након чега је хитно превезен у Ургентни центар.

Нападача је саучесник сачекао у аутомобилу након чега су побегли са лица места.

Фото: Н. Скендерија

 

Никола иначе има досије, а раније је осуђиван због дроге и насилничког понашања.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".