Адем Љајић ожено се са Зубејдом Бећковић и то у сред Светског првенства у Катару. Млада је том приликом носила кратку, а широку хаљиницу и крзнене папуче.

За венчање се сазнало захваљујући Ани Рајковић, супрузи голмана Предрага Рајковића, која им је на Инстаграму честитала склапање брака објавивши њихову фотографију са насловом "Управо венчани".

Овакво венчање описује скромност и приземност која краси фудбалера Љајића. А како је почела његова и Зубејдина љубав је исто тако необична.

Наиме, Адем и Зубејда ишли су заједно у школу, али је љубав између њих планула знатно касније. Када је фудбалер окончао везу са манекенком Софијом Милошевић, која је у међувремену постала партнерка његовог колеге Луке Јовића, интензивније је почео да се дружи са лепом уметницом, а убрзо су се родиле и емоције.

Они не желе пажњу медија и обично држе своју интиму далеко од јавности, па тако нису ни причали о својој љубави.

"Занимљиво, они се познају још из млађих дана. Били су блиски и пре него што је Љајић постао успешан фудбалер. Зубејда је сликарка, завршила је магистарске студије у Скопљу и имала је велики број самосталних и колективних изложби у земљи и иностранству. Она ради као наставница ликовне културе у једној основној школи у Новом Пазару. Занимљиво, популарна Буба иза себе има један брак и мајка је две девојчице," открио је извор овог пара.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".