Стално можемо да чујемо крилатицу да је фудбал више од игре, а данас се то дефинитивно потврдило. Монарх Саудијске Арабије Салман, саопштио је информацију да је у среду нерадан дан у тој држави, због велике победе над Аргентином са 2:1.

Поред радника, својих академских обавеза ослобођени су студенти и школарци, па можемо да замислимо шта би тек било ако се Саудијци пласирају у наредну фазу такмичења!?

Владар Саудијске Арабије Салман има 86. година, рођен је у главном граду Ријаду и титулу краља ове државе има од 2015. године. Његов син Мохамед бин Салман далеко је познатији широј јавности, око њега се "врте" бројне контроверзе, а од прошле године је постао власник славног Њукасла, који доживљава ренесансу са њим на челу клуба.

После ове победе интересовање у овој држави се додатно повећало, па се тамошња авио компанија "Саудиа" огласила информацијом да ће се повећати број једнодневних летова ка Дохи, где ће њихови држављани моћи да гледају преостале две утакмице у групи Ц. Следећи ривал им је Пољска 26. новембра од 14 часова, а групну фазу завршавају 30. новембра против Мексика на Лусаил стадиону.

(Моондо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".