Како је навела у објави на Инстаграму, овај живот није оно о чему је маштала и није ништа боља од свих оних жена која прате њен рад. "Писмо" Наташе Беквалац преносимо у целости:

Фото: АТА имагес

 

- Имам потребу да вам на баш овако тмуран дан ово напишем. Већина оних који ме прате су жене, девојке, девојчице. На моје велико задовољство, нећу да кријем, одувек сам то желела и када је моја музика у питању. Оно што ми често пишете приватно је колико се дивите мом савршеном животу, тражите савете, мислите да знам нешто више, веће него што знате ви.

Желим да вам кажем да нити умем да дам савет, нити знам нешто више од вас, а мој живот је све само не савршен. Можда слике јесу, али ко још слика тугу? Ње имам, имам је у галонима и чувам је за неке песме и ретке људе. Нисам баш маштала о животу који живим сада, али све ми је јасније зашто ми је баш овакав пут дат. Даме моје, нико, запамтите нико вам неће средити живот ако то не учините саме за себе и за своју децу.

Фото: АТА имагес

 

Зато, навуците најудобније панталоне (згодније је), засуците рукаве и обезбедите себи самосталност и живот. Само независна, самостална жена може бити слободна и срећна. Исправите ме ако грешим. И само тада може волети баш онога које њено срце жели, а биће заслужује - написала је Наташа Беквалац у објави.

БОНУС ГАЛЕРИЈА:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".