Певач и задругар Мирослав Пржуљ, познатији као Лепи Мића, годинама уназад живи пред камерама. Према његовим речима, у ријалитију учествује због новца и све што заради даје супрузи Снежани, са којом је у браку 33 године.

Учесник Задруге о свом приватном животу изузетно ретко говори. Мића је у неколико наврата помињао, да има ћерку Сару која је завршила докторске студије и не жели да се експонира у јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Она је завршила Електротехнички факултет у Београду, докторске студије у Холандији и тренутно ради у Гуглу. Иако не помиње често свој приватан живот и породицу, Лепи Мића је једном приликом открио да су тешко живели док им је ћерка била мала, али да су се увек трудили да њихова наследница то не примети.

- Ја сам своју мисију завршио. Друга је ствар да имам 30 година... Ја сам своје дете одшколовао, она живи од своје школе. Она је магистар, доктор инжењер, има свој хлеб. Не морам да се борим да заврши средњу, основну школу, ја проблем немам. Чекам само године да добијем пензију. Отворићу нешто кад будем у пензији, немам проблем. То је разлика између мене и осталих. Имао сам проблем 90-тих година, а они тад нису били ни рођени. Ја сам сачувао све, одгојио дете, одгајио, одшколовао, сачувао брак, зато кажем да сам тата. Имам мир, немам проблем да размишљам да ли Снежана има шта да једе. Имам проблем да ли је Сара у хотелу А или у хотелу Б категорије. Али имао сам проблем да је ишколујем, да не примети немаштину, да изађе из те приче неоптерећена. И кад има и кад нема, она то није знала, она је за себе имала и није приметила никакав проблем - говорио је Мића једном приликом у ријалитију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".