Иако није лако са четири мушкарца у кући, певачица се одлично сналази.

- Осећам се боље него икада пре и веома сам срећна. Када се Вујадин родио био је присутан страх, а сада смо сви зрелији, опуштенији и смиренији, па су нам и бебице одличне. Сви баш уживамо са њима, а и уз добру организацију и помоћ, све постижемо - испричала је Ивана којој су све мисли усмерене на одрастања наследника.

Фото: АТА имагес

 

- Старији син нам је предшколац, па се свако јутро мењамо ко ће га одвести у вртић, а после тога је време посвећено бебицама. Ма уживамо у сваком новом дану. Наравно, ту су и обавезе око куће, ствари, хране, али као што сам већ навела, уз помоћ некако то све иде глатко - рекла је певачица која планира ускоро да ангажује бебиситерку будући да се на велико задовољство публике убрзо враћа на сцену.

Ипак, упркос свим лепим стварима, Ивана не може да сакрије да јој музика изузетно недостаје, као и да има велику жељу да поново стане пред публику и настави тамо где је стала.

Фото: АТА имагес

 

- Недостају ми наступи. Музика је моја прва љубав и једва чекам да се вратим, али се приоритети тренутно знају, па не журим. Радићу за Нову годину, а онда на пролеће крећем активно да радим. До тада ми је у плану и да избацим песму, па сам нестрпљива по том питању, али морам полако. Желим да паметно бирам и снимам, да уживам у стварању нових песама - признаје Ивана.

(Моја практика)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".