- За сада не могу о томе да говорим, знамо само да ће бити транспортован 30. новембра, овде треба да му се изваде документа. Он је код нас слободан човек, не води се ниједан поступак против њега. Наравно, обавићемо неке разговоре са њим, њему јесте безбедност угрожена у Србији, на шта ће бити упозорен. Шта ће даље бити, то ћемо тек да видимо - рекао је Цмолић гостујући у Јутарњем програму на ТВ Прва.

Раније је навођено да ће Бојовић у Србији стићи 15. новембра.

У Србији је својевремено био оптужен за убиство Бранка Јефтовића Јорге и за покушај убиства Андрије Драшковића и Зорана Недовића Шока 2004. године, као и за убиство њихових телохранитеља Дејана Живанчевића и Милутина Јовичића, који су том приликом настрадали. Правоснажно је ослобођен свих тих оптужби, те Србија Луку Бојовића не потражује ни за једно кривично дело.

Фото: Јутјуб принтскрин/2012nbavideos

 

Бојовић у Шпанији осуђен на затворску казну од 18 година затвора због организованог криминала. За фалсификовање исправа изречена му је казна од три године затвора, за злочиначко удруживање пет, а за поседовање оружја десет година затвора.

Бојовић се у затвору налази од 9. фебруара 2012. године када је ухапшен у Валенсији.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".