Слана храна

Особе које имају жељу за сланом храном, ретко изражавају своје мишљење. Доста су енергичне и одважне у критичним ситуацијама. Јако су рационалне.Такве може умирити кесица чипса или слаин помфрит, а све то изазива мањак минерала у организму.

Фото: Профимедиа

 

Слатка храна

Слатко воле сензуалне особе. Особе које воле тамну чоколаду воле бити у центру пажње, док су особе које воле млечну чоколаду, често тихе и повучене. Уопштено особе које жуде за слаткишима су хедонисти и ретко жале за пропуштеним приликама.

Слатко – слана храна

Слатко – слану храну воле креативци и самотњаци. Особе које воле слатко – слану храну воле да буду саме, креативне и да управљају властитим временом. Учестала жеља за комбинацијом слатког и сланог, знак је да у организму недостаје глукоза и натријум.

Фото: Профимедиа

 

Љута храна

Љуту храну воле темпераментне особе које не воле да губе време на неважне ствари. Они воле ред и дисциплине, брзо обављају више ствари одједном, а оваква храна их смирује.

Горко воле мисаони и обзирни

Мисаоне особе су обожаваоци горког укуса, који је иначе најмање заступљен у категорији омиљених. Горка храна уравнотежује њихову хладноћу која је тек на површини, а који су у дубини свог бића мирни.

Жеља за храном у себи садржи психичку компоненту, па потреба за слатким, сланим, љутим, горким није безазлена, већ много може говорити о вама, преноси "Женски магазин".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".