Марко Цветићанин се први уписао у историју ријалитија 2018. године и избачен је из шоуа "Задруга 2" након пола сата. Његова дисквалификација уследила је након сукоба са његовим цимером у Белој кући Мирком Гаврићем. Иако је покушавао да се оправда, није било могуће да остане у вили у Шимановцима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ belgrademusic

 

 

Марко Цветићанин је једини учесник који је у ријалитију провео читавих пола сата. Он је дефинитвно оборио све рекорде када су овакви телевизијски формати у питању. Он је члан удружења "Левијатан", а како је тада тврдио у ријалити је ушао да се дружи са животињама и да води бригу о њима. Док за свега неколико минута није ушао у сукоб.

- Десило се то да ме је Мирко Гаврић јавно испрозивао да сам п. шарена и ставио круницу на главу. Дошао сам у Задругу, видео сам дечка, узео флашицу воде и само га попрскао. Никаквог физичког контакта није било, ни прстом га нисам такао - правдао се Марко.

- Ушао сам да се играм, да се дружим, због заштите животиња, да их храним. Али ето, господин се ухватио свих нас да би добио славу. Мени ово није требало. Нисам га такао, нисам га пипнуо - рекао је Цветићанин те 2018. године.

Снимао са Тањом Савић

Цветићанин, иначе бивши боксер у жижу јавног интересовања улази као статиста у многим спотовима домаћих певачица, па је тако прву запажену улогу имао у споту који је снимала Тања Савић.

Последњих месеци контроверзни Марко довођен је у везу са певачицом Барбаром Бобак, у чијем споту се такође појавио.

Ипак, тада је рекао да никад нису били заједно. Он је испричао како му је Бобакова најбоља другарица и да се познају годину дана.

- Имам своју девојку са којом сам већ три месеца у вези. Са Барбаром сам радио на снимању њеног спота, ангажовала ме као глумца. За Барбару могу да кажем да је много добра, фина и поштена девојка. Мислим да се одлично снашла на снимању овог спота и верујем да ће она бити једна од јачих звезда што се тиче наше естраде - рекао је недавно Марко.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".