Весна и Ђоле Ђогани за 20 година, колико су у невенчаној заједници, заједно су прошли кроз добре и лоше ствари.

Фото: Милена Анђела

 

 

Иако је често долазило до расправа и свађа, увек су преко сваке размирице успевали да пређу, и данас могу да се похвале јако складним браком, али наиме оно што је шокирало многе јесте то што се певачица Весна Ђогани одлучила да почне сама да гостује у емисијама.

Како је објаснила то јој много помаже да се ослободи треме а и да њен лик дође до изражаја, иако признаје да јој је лакше када је са Ђолетом.

– Другачије ми је без Ђолета, јер просто када смо у пару ако баш тај дан нисам расположена за причу, препустим све њему – рекла је Ђоганијева и кроз смех признала да својевремено денсер није могао да дође до речи од ње.

 

На питање да ли је популарнија од Ђолета као из стопа је одговорила.

 

– Јесам, да и то ми прија – рекла је она, а друштвене мреже помогле су јој у популарности.

Колико Ђоле води рачуна о својој супрузи је добро познато, али ипак не пропушта прилику да је искритикује ако је то потребно, те је недавно истакла да после његових коментара хејтери на друштвеним мрежама јој не могу, ама баш ништа.

– Он је опуштен по питању тога што сам ја сад популарнија од њега, али знаш како ме је спустио. Једном ми је чак рекао дочекала си то после 20 година – испричала је певачица  и насмејала све.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".