Мештани Палојца су шокирани судбином Јулијиног оца који је на сличан начин остао без двоје деце и истичу да је Јулијина смрт у њему пробудила никада залечене ране и бол за изгубљеним сином.

Како је "Блиц" већ писао, Ивица М. (45) ухапшен је због сумње да је ударио колима Јулију и побегао са лица места.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, интензивним радом, идентификовали су и ухапсили И. М. (45) из Владичиног Хана, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, саопштено је из МУП-а.

По овлашћењу основног јавног тужиоца, одређено му је задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Тело настрадале жене наводно су приметили пролазници у недељу, у касним поподневним сатима и случај пријавили полицији. Иако на Јулијином телу није било повреда које би са сигурношћу одмах указивале на то да је страдала у саобраћајној несрећи, истрага је вођена у том правцу што је у међувремену потврђено и обдукционим налазом.

Према незваничним сазнањима из извора блиских истрази, са возила су узети одређени трагови и послати на анализу како би се утврдило да се поклапају са Јулинијом ДНК.

Ти резултати се тек очекују, а од њих ће зависити даље одлуке надлежног тужилаштва и ток кривично-правног поступка против осумњиченог.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".