У несрећи је страдао и шестогодишњи син и С. Ћ. (44) из Београда који је изазвао удес. Отац дечака прошао је са лакшим телесним повредама због којих је пребачен у ужичку болницу на дијагностику. Према још увек непотврђеним информацијама, С.Ћ. је са сином јутрос рано кренуо из Београда у нововарошки крај поводом Задушница. За сада је само претпоставка да је заспао за воланом.

Мештани села одакле је Поповић кажу за Курир да су ван себе након што су сазнали да је тако добар и вредан човек изгубио живот и то на исти начин као и његов отац 2008. године.

- У шоку смо након што смо чули да је Марко страдао у несрећи. Не знамо још детаље удеса и ко је крив, али као да је сад битно ко је крив кад њега и тог јадног детета више нема. Знамо да се враћао из ноћне смене јер он ради на Златибору, док живи са породицом у Чајетини. Иза себе је оставио двоје деце из првог брака који са бившом супругом живе у Врбасу, док има и ћеркицу од две године из другог брака, а његова садашња жена је инспектор у МУП Чајетине.

Фото: Принтскрин/Фејсбук

 

У шоку смо након што смо чули да је Марко страдао у несрећи. Не знамо још детаље удеса и ко је крив, али као да је сад битно ко је крив кад њега и тог јадног детета више нема - каже комшија и наставља:

- Знамо да се враћао из ноћне смене јер он ради на Златибору, док живи са породицом у Чајетини. Иза себе је оставио двоје деце из првог брака који са бившом супругом живе у Врбасу, док има и ћеркицу од две године из другог брака, а његова садашња жена је инспектор у МУП Чајетине.

Према њиховим речима, ово је тежак ударац и за његову мајку која је остала без јединца.

Фото: Д.Н.

 

- Јадна наша, остала је без сина јединца. Остала су јој дечица као утеха, али ето како се судбина поиграла с њима, на мосту овде у Јабланици код цркве догодила се несрећа 2008. када јој је супруг, а Марков отац од последица удеса преминуо - кажу наш саговорник и додаје:

- Марко је био веома добар човек који је све време водио рачуна о деци из првог брака и ништа им није фалило. Из села се преселио у Чајетину и саградио кућу, а овде је често долазио јер је гајио пчеле и правио мед.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД НИКШИЋА: Једна особа погинула - има повређених

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".