Пошто је окончала брак са колегом Ирфаном Менсуром, са којим тврди да је данас у добрим односима, Срна Ланго се није више упуштала у озбиљне љубавне везе, или бар јавност и медији нису били у то упућени. 

Фото: Предраг Митић

 

 

Одлучила је глумица да да тај део своје интиме скрије, стога и не чуди што је емотивни живот Срне Ланго последњих месеци проткан спекулацијама и интригама.

 

 

Глумачки пар,  2012. године окончали су брак мирним путем. Од тог момента једно о другоме у јавности су говорили само најбоље. На коментаре о разводу са Менсуром се није освртала али је често у медијима говорила да јој је "боље да самује, него да је воли неко ко то не уме", што је стварало многе претпоставке када је развод глумачког пара био у питању. Срна и Менсур су се представљали као пријатељи који можда нису успели да сачувају заједницу, али су истрајали у томе да буду одлични родитељи сину Павлу, који се такође у глумачкој сфери доказао. 

 

Ко је нови даса који стоји поред ње на објављеној фотографији, шта значе њени коментари на друштвеним мрежама вешто срочени и коме су посвећени..само су нека од питања која месецима уназад портали постављају, док се Срна на њих нимало не осврће.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Злате Нуманагић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".