Наиме, најбољи стрелац у историји наше националне селекције није у саставу за утакмицу са Манчестер ситијем, а нема га чак ни на клупи. 

Ова катастрофална вест забринула је све у Србије, а посебно селектора Драгана Стојковића Пиксија, који је непосредно пре овога чак и отпутовао у Лондон, како би разговарао са тренером тима са Крејвен Котиџа, и инсистирао на томе да момак из Смедерева добије посебан третман у наредном периоду.

Према информацијама које стижу од стране острвских медија у ради се о обнови повреде чланка коју је доживео када је играо за репрезентацију Србије.

Фото: МВ

 

Српски голгетер је осетио бол и на утакмици против Евертона, а тренер Марко Силва одлучио да га избаци из састава услед бојазни да би кост могла да претрпи додатно оштећење.

Пред окршај на Етихаду са машинеријом Пепа Гвардиоле изјавио је да "се нада да није у питању ништа озбиљно", али да је стање његове повреде и даље непознато.

Србија ће сада са нестрпљењем ишчекивати нове информације из Лондона, посебно с обзиром на то да је Митровић један од круцијалних чланова "орловског јата" и играч од кога се највише очекује на предстојећем Мундијалу.

Фото: АП

 

Подсетимо, Митровић је најбољи стрелац у историји националног тима и ове сезоне игра феноменално у Премијер лиги. Постигао је девет голова до сада и испред њега су само Хари Кејн (10) и Ерлинг Холанд (17). Норвежанин је на клупи у овом мечу са Фуламом.

БОНУС ВИДЕО: УСКОРО ПРОМЕНА НА ВРХУ: Ово су фудбалери са највише наступа за Србију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".