Познати певач Жељко Самарџић и његова супруга Маја су прави пример складног и успешног брака који траје деценијама, а након свих изазова које су прошли, њихова љубав је само јача.

Они су са ћеркама дошли из Мостара и у Београду почели живот од нуле, а певач је једном приликом открио како му се Маја допала већ на први поглед.


- Издвајала се из масе својом повученошћу и смиреношћу. Упознали смо се када сам певао на једној игранци на којој се нашла, а потом смо се срели и на њеној матурској вечери. Био сам директан и одмах сам је приупитао да ми буде жена. Сви су ми говорили да немам шансе, али ето, успео сам, практично сам освојио неосвојиву тврђаву. Када би је сви гледали мојим очима била би најлепша на свету - рекао је он једном.

 

Њих двоје и данас уживају у заједничким јутрима, мада Жељко признаје да му је доста лакше ако Маја устане прва.


- Ко први устане он кува кафу. Ја се најчешће потрудим да то буде она. (смех) Подједнако смо добри у кувању кафе. Током низа заједничких година стекли смо исти укус за многе ствари, па и за кафу - изјавио је тада.


Чак је и Марина Туцаковић једну Жељкову песму посветила управо Маји, ради се о хиту Покажи ми шта знаш, а Жељко је истакао како управо ту песму посвећује свим женама.


Жељко и Маја су поносни родитељи три ћерке и свој приватни живот успевају да задрже за себе, а певач је једном открио и да је на почетку везе да би видео Мају, морао да се пење чак на врх зграде.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".