Нови сезона музичког такмичења "Звезде Гранда" доноси и нова правила, али и неочекиване реакције, како такмичара, тако и чланова жирија.

- Добро вече, пргави жири - поздравио је песмом један од кандидата чувену осморку, што је код појединих изазвало неверицу, а код других одушевљење.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Гранд онлине

 

- Имаш озбиљан орган - поручио му је с осмехом Ђорђе Давид.

Али највећи страх на почетку код кандидата изазвао је паник тастер, који је у појединим случајевима збунио и чланове жирија.

- Шта ти је, бре? Је л’ си дигао руку или дао глас? - упитала је Вики Миљковић Ђорђа, који је био збуњен начином гласања и паник тастером, па је упитао колеге шта да ради како би такмичара узео у свој тим.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Гранд онлине

 

Али паник не би био паник да се у неком тренутку не поквари, тачније да тастер не откаже, те је Марија апеловала код Саше Поповића да реагује на људе који се на снимању тиме баве.

- Значи добили отказ? Овде да се уведе психо-анализа - поручила је Марија, што је насмејало све чланове жирија, те додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/ Гранд онлине

 

- Замисли да идемо сви на терапију, оно као групна терапија!

Ипак, највеће изненађење, осим невероватних певачких талената које ћете чути у првој епизоди, биће сузе једног од такмичара, а све због грешкице која га је коштала гласова.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Гранд онлине

 

- Немој, немој, чекај. Полако, мачко - поручио је Ђорђе такмичару који није могао да сакрије разочарење због наступа у који је улагао велике наде.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Гранд онлине

 

- Кад смо задњи пут имали мушкарца који плаче, бре, човече. Јеси луд? Ајде ја ћу да га узмем - поручила је Марија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Констракта током такмичења - Беовизија и Евровизија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".