Слободан Шаренац, један од најпознатијих домаћих водитеља и спортских коментатора,  више од две деценије је у складном браку са некада успешном кошаркашицом Анђелијом Арбутином са којом има две ћерке.

Фото: Н. Параушић

 

"Шарени", како га често зову, својевремено је у једној емисији причао о супрузи и открио детаље почетка њихове љубави.

- Први пут смо се срели 1992. године, када је гостовала у емисији “Шести круг”, на Трећем каналу, која је била посвећена ОИ у Барселони, на којима наша земља није учествовала због санкција. Касније је Анђа играла у Италији, и дуго се нисмо видели. Иначе, намеравала је да ме упозна са другарицом, али је судбина очигледно имала другачије планове. У животу сам имао среће у многим стварима, па и када је реч о љубави. Био сам у право време на правом месту, и срео своју сродну душу - рекао је тада.

Фото: Н. Параушић

 

Објашњавајући због чега своју породицу не експонира у јавности, Слободан Шаренац истиче:

- Кад год бих у новинама видео парове који се заклињу на вечну љубав и причају хвалоспеве о свом браку или вези, помислио бих “неће ово на добро изаћи”. Разумем потребу људи да сазнају нешто више о познатим личностима и немам ништа против интервјуа, али да то буде с поводом, а пре свега с мером. Свашта се причало и причаће се, али то не можеш забранити. Поједини воле да се баве туђим животима, више него својим. Међутим, кад код куће имаш здраву породицу и кад радиш посао који волиш, ништа није проблем. Деси се и мени да се вратим уморан или нерзвозан, али чим видим ћерке на вратима како скакућу и питају: 'Где си тата?' или ми седну у крило и загрле ме, сва тензија нестаје у року од десет секунди - навео је тада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Легендарни Габријел Батистута у Београду

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".