Бојан је у свету познатих запажен уласком у ријалити. Тада је био буцмастији и облачио се као жена и носио је гардеробу скупоцених марки и живео је врло лагодно. 

Изненада се у једном моменту повукао из јавности, па се неколико година касније појавио са доста килограма мање, обучен у отмена мушка одела. Тек тада је личио на мушкарца али је оставио силиконе у устима. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Јелена Карлеуша

 

2019. године је изашла шокантна вест да је Боки 13 ухапшен под оптужбом за рекетирање, а читава акција одиграла се на путу за Миконосу, на граничном прелазу за Грчку. Тако је, у секунди, планиране тропске дане на овом луксузном и нимало јефитном острву Боки 13 заменио оним у затворској ћелији.

Остаје нејасно како је Боки 13 за четири године и три учествовања у ријалитију стекао милионско богатство. 

- Јовановски се сумњичи и за прање новца, односно да је 1,5 милиона евра, колико је узео, убацио у легалне токове тако што је покуповао одећу и плаћао путовања - изјавила је испред суда тужилац Вилма Рускоска, док су у том тренутку у притвор спроводили Јовановског који је тај моменат искористио како би дао свој коментар:

- Говори лажи - било је све што је рекао Боки 13 који је са лисицама спроведен у затворску ћелију, преноси Република.

Недавно је нападнут у затвору од тројице затвореника, од којих су га двојица претукли, а поред њега нападнут је још један осуђеник. 

(Блиц)

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ким Кардашијан као Лепа Брена

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".