- Те давне 2017.године, првог септембра, сећам се, њен отац, Синиша Кулић пришао ми је, ни сам не знам због чега, знао ме је као учесника ријалитија. Шалим се, пришао ми је, мислио сам да је новинар и он каже да сам краљ и моли ме да се не свађам са Миљаном. Она је била у сезони пре, па сам знао... Ја у овом тренутку, већ годинама уназад, посматрам и гледам, осим тог дела који је свима јасан, као мајку мог детета, гледам као ријалити учесника. Золу нисам познавао, јесте ми забаван. Ових три, четири дана колико је ту, није исто гледати преко тв-а и бити са њим у просторији. Јако је забаван дечко. Позади ми је мало као да форсира, али стварно верујем у ту љубав. У првом плану су прошле године били Далила и Цар, као и Деки и Далила. Имао сам утисак да они само у ријалитију фурају ту причу и некако су симаптичан пар. Ја о Миљани не могу да имам лепо мишљење, јер осим Жељка, то је неки други део и сегмент, осим тога немам лепе речи да кажем. Ништа нас лепо није везивало и након сазнања о њеној трудноћи, све је ишло низбрдо. Било је катастрофалних речи и са моје и са њене стране. Паметна је, елоквентна, речита, забавна сама по себи. Не знам шта бих могао о њој да кажем још - рекао је Иван, па је прешао на Золу:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Зола, за сад ми је забаван. И даље га видим као најбољег друга Филипа Цара, тј. као његову сенку. Ја сам током те сезоне, звали су ме да коментаришем Задругу, мени је Филип Цар био фаворит. Испало је на крају тако да је жртва, али ја Дејана познајем. Имам за њега речи хвале, имали смо један сукоб кад је био са Далилом, али смо остали у врло коректним односима. И Зола ми је ту остао као његова под**зна мува, тако да немам изграђено мишљење но Золи. Хтели ми то или не, постоји неки анимозитет. Мислим да он има одбојност, јер је он човек који је са Миљаном већ годинама. Не мислим да је глуп и да то треба да му смета... Немам никакав однос са Миљаном - додао је Маринковић.

- Је л' нажалост или на срећу - гласило је питање за њега.

Фото: АТА имагес

 

- Волео бих да имам нормалан однос са Миљаном. Ни тамо ни овамо, да се не понављамо. Није најбитнији тај однос, али да не идем на ту тему детета. Ако је промена мишљења ово што сам рекао, онда јесам према Золи. Нисам још иградио мишљење, нисмо причали. Ја људе који умеју да дозирају са хумором, волим. Генерално, мишљење о Золи је померено са, ајде рећи, лоше тачке. Решили смо то што смо имали, то неко прозивање које је небитно, са моје стране стопирано. У суштини, морам рећи да много боље мишљење имам о Золи, него о Миљани Кулић. Претичу те лоше ствари које је рекла и урадила Миљана мени и мојим ближњима. Наравно да ћу њега сачувати, Миљану шаљем - рекао је Маринковић.

Зола је добио реч.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Што се тиче Ивана, ја сам сваки пут одговарао на све те прозивке и кад сам питан. Моје мишљење о њему сам изнео, што се тиче моје перспективе, какав је он до сада човек. Што се тиче мог и његовог односа, нема никаквог анимозитета. Све што је требало да се реши, решило се на неки начин. Ја сад да устајем и на сваку његову скачем. Самим тим сам приморан да изнесем своје мишљење, што се тиче тих неких ствари. Што се тиче тог неког виђења његовог за ситуацију, Филип Цар је мој најбољи пријатељ, мој брат. Не стидим се! То није нешто што мене дотиче, најбитније ми је да ми нико не вређа породицу - рекао је Зола, док је Миљана на питање хоће ли нешто да каже, рекла:

- Не.

Детаљније погледајте у видеу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".