Приведена је због сумње да је уклањала доказе после убиства Властимира Милошевића у Улици краљице Марије.

Бивша државна секретарка МУП Дијана Хркаловић приведена је данас, а извршен је и претрес њеног стана.

Како се сазнаје, наводно је у току саслушање Хркаловић.

Она је наводно приведена због сумње да је уклањала доказе после убиства Властимира Милошевића у Улици краљице Наталије.

Подсетимо, Властимир Милошевић, био је кум Марка Миљковића Месара. Ликвидиран је, а потом оверен рано ујутру. После злочина, ухапшен је Беливук, који је најпре био осумњичен да је директни извршилац злочина, али је потом оптужен да је помагао у злочину тако што је украдене регистарске таблице ставио на аутомобил којим се довезао и одвезао убица.

Фото: Н.Скендерија/М.Анђела

 

 

Међутим, током судског поступка полицајац који је сведочио рекао је да је контаминирао доказе "јер све увиђаје ради једном четкицом", а потом је судска вештакиња, која је у кривичној пријави навела да је Беливуков ДНК пронађен на вратима од улаза у зграду у којој је Милошевић живео, тај исказ на суђењу променила и рекла да он припада непознатој особи.

Иначе, Хркаловићева је саслушана у марту месецу ове године у СБПОК, због повезаности управо са Беливуком и Дарком Елезом.

Некадашња државна секретарка, подсетимо, доводи у везу са криминалном организацијом Вељка Беливука, осумњиченом за најтежа кривична дела, као и афером прислушкивања председника Александра Вучића и његове породице. У марту ове године саслушана је у просторијама СБПОК-а због наводне повезаности са подземлјем, а тада је, према писању медија, одбила полиграфско тестирање.

(Новости онлајн/Курир)