Булат се након драме иселио из стана, а по истеку 48 сати забране Марији да му прилази, вратио се у порично гнездо. Њихове комшије су откриле да се пар помирио.

- Нисмо их виђали у јеку скандала, осим када се он иселио, а после вратио. Тек јуче су изашли из стана и то одвојено, гледали су да их нико не види заједно. Нико не зна шта се дешава у њихова четири зида, али једно је сигурно - помирили су се, рекао је комшија Дарко.

У оближњој продавници у којој су Марко и Марија чести купци, имали су лепе речи за њих, али су истакли да након скандала у исту они нису долазили.

Фото: АТА имагес

 

- Што се тиче Марка и Марије углавном долазе, веома су добри и љубазни и купују код нас, али у последње време, од кад је избила ова афера, нису били уопште - открила је радница.

Комшија из зграде у којој живи породица Булат истиче да је њихову ћерку виђао како шета пса, али да Марију не виђа толико због њене болести.

- Она је мало болеснија, има разноразне проблеме, па не излази баш толико често. Не знам ништа о томе за дрогу што је стално опутужују, али нешто ми је она ситна да има снагу за то. Поприлично је мршава док он човек има скоро два метра и изгледа лепо - започиње комшија док је други станар додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Врло су љубазни, увек се јаве. Деца се такође увек јаве, много су фина. Пропратио сам у медијима шта се све писало, али тих дана сам био на путу па их нисам виђао. Марко је и висок и крупан, па се и истиче можда више, али то за дрогу нешто не верујем да је истина. Старија комшиница која живи у близини брачног пара, није желела много да коментарише ову породицу.

- Могу само све најбоље да кажем о тој породици, знам и бабу и деду, те стога све најбоље - укратко је прокоментарисала.

Радник у оближњој пиљари открива да Марија у стану у ком се десио обрачун, живи од малена са мајком, али да је она кренула неким другим путем.

- Марију знам кад је била мала, овде смо моја пријатељица и ја држали теретану за жене, долазила је, била је слатка и мала. Овде је одрасла, ту је њена мама и сада са њом живи, она је адвокатица. Била је симпатична, кренула је другим путем у весели свет. Има и салон лепоте колико ја знам, ту су и запалили и обили, биле су неке афере, то је она отворила. Прича се по крају све о томе за дрогу, за њихове несугласице. Ето знам само из трачева и новина тако да не могу да тврдим док не видим. Она се, у неку руку, чудно понаша, као да има неки свој свет. Делује некада одсутно када прође улицом. Углавном изађе и шета пса, а цигарета је обавезна - истиче он и додаје да се веома променила у последње време.

Фото: АТА имагес

 

- Била је згодна лепа девојчица и сада је остала симпатична у лицу, али тело није више тако затегнуто. Када долазила као средњошколац на аеробик, сви су се за њом окретали. Било ми је чудно сада када сам читао да је она њега тукла, ипак он има два метра. Ал ко зна шта се ту догодило. Било је очекивано помирење, јер они то тако очигледно често.

Комшије воле Маркову музику, али на наступе не иду.

- Марка виђам како шета пса, али никада нисмо контактирали. Овде сам тридесет година, све знам, али Марко није баш свраћао, можда три пута да узме сладолед за клинце, али није причљив. Његови наступи ми се не свиђају, ја сам из севдаха, те ове његово компоновано ми се не свиђа, једино што ми се свидело је песма "Да ме види бабо", каже посластичар.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".