Тако се један возач из Хрватске чији аутомобил је остао без горива усред путовања и далеко од бензинске пумпе, одлучио да "позајми" гориво из једног камиона који је био паркиран у близини, а потом је стигло и објашњење које је показало да није реч о обичном крадљивцу. Све се догодило пре више од два месеца.

- Извињавамо се господине, остали смо синоћ без горива па смо извукли из вашег камиона 10 литара. Немојте се љутити. Ево вам број, јавите се да вам платим гориво. П.С. Хвала што сте оставили резервоар откључан - пише у поруци коју је возач оставио камионџији испод брисача.

Фотографија поруке која је објављена на Фејсбук страници "Прометне згоде и незгоде" привукла је велику пажњу и симпатије корисника који су хвалили гест возача.

"Хрватска почела да пршти од поштења. Има наде за младе генерације", "Сналажљивост алi и поштење, мало је таквих", "Поштено", "То се зове поштење", писали су корисници.

Другима је пак ова ситуација послужила као повод за шалу па су нагађали чији број телефона је оставио "поштени" возач као и да ли је у поруци написао баш тачну количину горива које је позајмио.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".