Желимо победу, у свим утакмицама групне фазе били смо равноправни, детаљи су одлучивали, ниједног тренутка нисмо били надиграни, па ни у Трабзону, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић уочи утакмице 5. кола групне фазе Лиге Европе против турског шампиона.


Звезда сутра од 21 сат на стадиону Рајко Митић дочекује Трабзон.

- То је Европа, све екипе су квалитетне, очекујем добру утакмицу, снажну подршку са трибина и добар резултат - изјавио је Милојевић на конференцији за медије.

Фото: ФК Црвена Звезда

 

 


У бољој су форми у последње време, добили су и Монако, а верујем да ће се кључна битка водити на средини терена, додао је Звездин тренер.

- Знали смо да су квалитетни, али верујем да имамо квалитета да им се супроставимо и да их добијемо. Хоћемо да будемо офанзивни, али нећемо да будемо наивни - навео је Милојевић и додао да му је једина жеља да Звезда сама одлучује о својој судбини.

Фото: М.В.

 

 


Звездин првотимац Александар Драговић нагласио је значај подршке навијача са трибина.

- Хоћемо да победимо и све док имамо шансу да прођемо борићемо се да победимо и останемо у игри. Потрудићемо се да не поновимо грешке из меча против Ференцвароша, бићемо спремни и даћемо све од себе да победимо - поручио је Драговић.

БОНУС ВИДЕО

НАИГРАЛИ СЕ НА СП: Ко има највише мечева у историји Мундијала?