Војиславова мајка а Јованина бивша свекрва Зорица, са којом је била у фантастичним односима, оболела је од тешке болести и налази се на клиници у Београду, па водитељка бившем мужу пружа неограничену подршку.

Извор близак Јеремићевој открива ситуацију са којом се водитељка изузетно емотивно носи јер је за свекрву много тога веже.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sorajavucelic, Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Јованине приче никада нису празне. Она и Воја су, на првом месту због ћеркице Лее, остали у сјајним односима, а сада када је његова мајка болесна, она се још више труди да му буде ослонац и неопходна подршка - почиње извор и додаје:

- Она је јако тужна због стања у коме се налази њена бивша свекрва Зорица, иначе интелектуалка и наставница музичког у гимназији у Пироту, која јој је у грађењу каријере била од највеће помоћи. Јована и Војислав су радили, а Леу је чувала управо она. Подржавала је Јовану у њеним стремљењима да се оствари на пољу новинарства и водитељства, чувала је Леу, кувала, давала савете, па се чак и снимала за телевизијске репортаже из дома водитељке. Јована јако тешко подноси чињеницу да Зорица води битку за живот, свакодневно је са Војом на вези, нуди му помоћ, али и разговара са њим, подржава га и храбри. Ових дана често пусти сузе јер се сети дана када јој је свекрва помагала као да јој је мајка. Баш тако је у неколико наврата називала Зорицу, својом другом  мајком, јер су се Јованини родитељи као подршка у грађењу њене каријере укључили много касније.

Извор наводи да је Војина мајка у болници, да је стање озбиљно, а да водитељка има потребу да у посету одведе и ћеркицу Леу која стално пита за баку.

Фото:АТА имагес

 

 

- Јована не зна шта да ради. Њена свекрва је хоспитализована, а Леа свакодневно пита за баку с којом је провела године и која ју је практично подигла. Јована не зна шта јој је чинити, са једне стране повела би девојчицу у посету, а са друге се плаши и да ће Леа и њена бака то доживети превише емотивно и да ће се обе потрести што у овој ситуацији никако није добро. Иначе, Јована тврди да је Леа апсолутни слухиста и да је таленат за песму и музику повукла управо на Војину мајку. На све начине подржава бившег супруга, као најбољег пријатеља и оца свог детета, што је до сада неколико пута наглашавала у интервјуима, а сада и на делу - завршава извор разговор за "Ало".

Трагом ових информација позвали смо водитељку која је потврдила наша сазнања, али није хтела да их много коментарише.

- Ово је досада најболнија тема у мом животу, не причам о томе. Схватите ме, молим вас - кратко је рекла водитељка.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".