Ово је једно од ретких, можда и прво јавно појављивање Игора Мијовића, који је својевремено био и фудбалер Црвене звезде.

Интересантно је да је Мијовић пуних 10 година био под уговором са Црвеном звездом, где је и поникао у млађим категоријама.

Међутим никада није дебитовао за први тим, већ је годинама играо на позајмицама. Годинама се појављивао на прозивкама, али никада му неко од тренера није указао прилику, па није заиграо на званичним утакмицама за Звезду.

Током каријере је носио и дресове Хајдука са Лиона, Срема, Лисовића, Младог Радника и Дорћола.

Занимљиво је да је на Маракани деби имао управо док је играо за пожаревачки Млади Радник, где је пре 11 година играо 53 минута у поразу од 4:1.

Мијовић је функцији благајника клуба заменио свог оца Зорана Мијовића, који је био легендарни благајник клуба са Маракане.

Млађи Мијовић је за клупску телевизију Звезде појаснио да се за утакмице Лиге Европе продају и пакети за обе преостале утакмице, али да има и појединачних карата.

- Наши звездаши су већ упућени у све то сигурно. Тренутно имамо у понуди пакет за преостале две утакмице Лиге Европе, против Митјиланда 4. новембра и против Лудогореца 25. новембра. Знамо колико нам значи подршка наших навијача и колико ће те две утакмице бити битне да прођемо групну фазу, позивам све звездаше који до сада нису купили карте, могу да их купе у чланству на стадиону сваког дана од 09 до 17х, очекујемо их.

- Кад год играмо неку домаћу утакмицу, одвојимо и два шалтера посебно за продају пакета за те две утакмице. Постоји и опција појединачних карата, као што је било и за меч против Браге. Подсетио бих све навијаче Звезде да пожуре са куповином карата, јер су и даље на снази епидемијске мере, па можемо да продамо само 50 одсто капацитета стадиона - појаснио је Звездин благајник.

(Телеграф)