Од прве супруге Јасне развео се када је ћерка Нађа имала свега осам година, затим је упознао Снежану која му је родила сина Ашу и ћерку Нану, обоје данас врло успешне у свом послу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/suddenly_nana

 

 

Колико год био заљубљен у претходне две изабранице, колико год су му оне и породица у којој је тада био причињавали срећу, трећа супруга Мустафе Надаревића ипак је највише трага оставила на глумца. 

Крај Славице Радовић такође уметнице, провео је најлепших петнаест година, нажалост, њена смрт их је раставила, што је глумца довело у стање очаја.

– Уметност живљења и глуме негде су врло близу, с тим да је глума боља, јер на сцени можеш умирати много пута, а остати жив. Нажалост, живот је неталентовани глумац. Када нас једном неко напусти, онда је то заувек. Остаје само умеће преживљавања. И сећања, записао је Надаревић у својим аутобиографским записима у којима стоји и како је Славицу срео, запросио и заједно са њом се годинама борио против канцера дојке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Трећа супруга Мустафе Надаревића, боловала је доста дуго, лечила се али се болест некако увек враћала, напослетку се проширила. Након што јој је саопштено да има метастазе на јетри глумац је пожелео да се венчају што су и урадили на врло интимној церемонији 2012. године.

Два месеца касније преминула му је на рукама што је оставило велике ожиљке на његовом срцу и души. До последњег трена Славица је бринула за Мустафу којег је из милоште звала Мујо, те је чак и из болнице поручивала пријатељима да "чувају њеног Мују".

Важили су за један од најскладнијих парова ондашње Југославије. 

Од своје "животне љубави" како је Славицу називао Мустафа се опростио  у Копру словеначком приморском градићу, њеном родном месту, окружен само најужом породицом, а чак и када је сам осам година касније био на самртничкој постељи Славичин лик му је увек био пред очима.

(Story)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Драган Зарић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".