Бивша девојка Стефана Карића Јована Љубисављевић и бивша учесница "Задруге",није остала дужна Осману Карићу на његове прозивке  на ТикТоку. 

Осман је Јовани на овај начин упутио Јовани жестоке увреде, а такође се огласио и због рата између Јованиних и Стефанових фаворита. 

 

- Недој*бане баке, крив им је Стефан што Јована, да не причам шта... Десет месеци сам ту девојку дворио, а сад нас пљује и сарађује са тим њеним к*рветинама распалим. Више неће ући ниједна у кућу, док не буде за удају. Ниједну више нећу да примим, доста су неморалне овде пролазиле кроз ову кућу - изјавио је Осман, после којег се огласила мисица:

- Нисам баш у току зато што сам блокирана, али ми одређени људи шаљу његове сторије, шта видим по порталима, видим. Одлучила сам након раскида и оне једне изјаве да нећу никада пљувати у бунар из ког сам пила воду. Остајем при томе да приватне ствари не коментаришем. Покушавам да градим каријеру без скандала и сматрам да сам достигла довољан неки ниво да се налазим у јавности тиме што сам водитељка, а да не мешам приватни живот и љубав, јер нисам "потписала уговор на приватни живот" - поручила је Јована и додала:

 

- Не проналазим се у том кошу да сам к**** која је шетала по кући, стварно не бих волела да ме тако посматрају после свега. А то да их пљујем није истина. Ја се, понављам, не оглашавам, не постоји неки мој лајв или интервју где их пљујем, то не ради. Да то радим, почела бих то да радим од прве Стефанове изјаве. То што ћутим је само моја величина јер нисам тако васпитана да износим такве ствари. Баш ружно.

(Пинк.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".