Најнижа температура од -2 до 6, у кошавском подручју од 6 до 12, а највиша од 20 до 24 степена.

Ветар у већем делу слаб, променљив, само ће у Војводини, Подунављу и Поморављу дувати умерен југоисточни ветар, који ће на југу Баната краткотрајно бити и јак.

У Београду сунчано уз умерен југоисточни ветар. Најнижа температура од 7 до 10, а највиша око 23 степена.

У првом делу седмице задржаће се натпросечно топло време са максималним температурама од 20 до 24 степена, а у четвртак и петак бити мало свежије од 15 до 19.

У суботу најпре у јужним и централним деловима Србије, а од недеље поново у целој земљи топло, са вредностима максималне температуре од 20 од 24 степена. Јутра ће и даље бити хладна, до среде посебно ван кошавског подручја, где ће уз краткотрајну маглу и мраз најниже вредности бити од -2 до 6, а у Војводини, Београду и Поморављу од 6 до 10. У четвртак се очекује мало топлије јутро, а у петак у целој Србији поново ће бити хладно уз минималну температуру од -2 до 4.

Због појачања југоисточног ветра у суботу се у кошавском подручју очекују топлија јутра. Слаба краткотрајна киша очекује се у среду локално у брдско-планинским пределима, а у суботу и у уторак 25.октобра пролазно наоблачење и у осталим крајевима.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".