И дан данас њене песме су велики хитови.

Иако може да се похвали успешном музичком каријером, живот славне певачице Снежане Мишковић Викторије обележили су бројни тешки периоди, али и трагедија која јој је променила живот.

Викторија се два пута удавала, а није имала среће ни са првим, ни са другим мужем. Први је, како је сама признала, био наркоман и живот са зависником није био могућ, па је решила да се разведе.

Викторија се за првог мужа, који је такође био музичар, удала 1982. године и то после само десет дана познанства. Тајно су се венчали, а њихов брак био је бајка све док није ступио рат на подручју бивше Југославије. Тада су настали проблеми.

Она је у интервјуу за један дневни лист пре неколико година открила и то да је бивши муж продавао због дроге њихову имовину, што је био главни разлог да се растану заувек.

- Мој тадашњи супруг је наставио да се дрогира. Доживела сам да се вратим са турнеје и да нађем празан стан. Када сам видела да му нема повратка, развели смо се. То је било 1993. године и од тада смо изгубили сваки контакт - открила је Викторија.

- Нема тог мајчиног сина с којим бих остарила, пеглала му кошуље и кога бих могла да убуџим у своје време. Чак мислим да они који живе заједно, а мојих су година, треба да спавају у одвојеним собама. Никада нисам била роб пегле, кухиње и усисивача, прибегавала сам томе само у специјалним приликама. Иначе, лепо је кад видиш парове који се воле како деле обавезе.

- Негде око 11 ја одем у тоалет и онда се десило нешто невероватно. Избацила сам плод - присетила се Викторија трагичног догађаја који је доживела током деведесетих година, дан након великог концерта који је одржала тада у Скопљу.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".