Подсетимо, након што се у петак није вратила из школе њени родитељи алармирали су полицију и кренули у потрагу за њом. У ноћи на суботу у коферу на улици бескућник је нашао тело.

 

 

Њена мајка на Facebook-у је раније објавила слику девојчице и жене за коју се верује да ју је намамила и отела.

На снимци се види како је девојчица ушла у зграду у друштву родитељима непознате жене, али никад није стигла до свог стана. Полиција је у подруму нашла трагове борбе, те селотејп и скалпел.

Раније је било објављено да је непозната жена од девојчице затражила помоћ око кофера, али је БФМТВ касније објавио да су сведоци рекли да је њих жена са снимка замолила за помоћ с тешким кофером, и да су јој помогли да га пренесе до аута. Тврде и да су је видели како купује кроасан. У то време, верује се да је девојчица била у коферу.

Ле Парисиен пише да су сведоци рекли да им је жена с кофером деловала поремећено.

Тело девојчице нашао је око 23:30 у петак бескућник који је отворио кофер. Њено лице било је облепљено селотејпом, наводно јој је и пререзан врат, а обдукција је утврдила да је узрок смрти гушење.

 

 

БФМТВ пише како су уз тело девојчице нађена два броја - 1 и 0. Засад нико не зна што то значи.

Полиција је родитеље о проналаску тела обавестила око 2 сата у суботу ујутро.

Шестеро приведених

Шест особа је приведено у вези с овим случајем, БФМТВ пише да је међу њима и жена која је тражила помоћ око кофера, као и бескућник који је обавестио полицију. Но верује се да бескућник нема везе с бруталним убиством.

Двоје од тих шесторо пуштено је на слободу. Ле Парисиен пише да је у притвору још њих четворо, два мушкарца и две жене. Додају како не знају како су они повезани с убиством.

Испред зграде цвеће и поруке за Лолу

Пошто је објављено да је девојчица убијена, ожалошћени испред њене зграде остављају цвеће и поруке.

БФМТВ преноси и писмо које је написала њена пријатељица и украсила га ружичастим срцима:

-Ти Лола, моја пријатељица од вртића, сад ми се у мисли враћају сва ова сећања, када смо волеле да се облачимо у хаљине принцеза и када смо волеле да гњавимо твог брата. Упркос времену које ће проћи, никада те нећу заборавити-

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".