Истакла је да не планира да се предомисли по питању интимних односа пре брака. На вођење љубави не пристаје без прстена на руци, а све је то испричала прво у познатом шоу програму "Др. Фил".

- Сматрам секс светим и посебним. Заправо, ни не волим реч "секс", више волим "вођење љубави" - објаснила је у интервјуу за Дејли Стар па додала: - Бићу спремна за вођење љубави кад нађем "оног правог". Тражим господина који је моралан и етичан, згодан, амбициозан, држи до здравља и који ће се према мени понашати као према краљици. Желим оно што Пријанка Чопра има с Ником Џонасом - рекла је.

Сонали је објаснила да је одрасла са врло строгим и традиционалним родитељима Индијцима, који су јој забрањивали друштвени живот и везе током одрастања.

- Мислим да је такво одрастање јако негативно утицало на моју способност проналаска партнера, јер је дејтовање социјална вештина - рекла је.

Чандра се после неуспешних покушаја проналаска љубави пријавила за ријалити шоу "Пет фрајера недељно" у којем је била у изолацији од спољашњег света са пет мушкараца. Нажалост, ни то јој није донело ништа. Како каже, већина мушкараца одустане кад чују да је још девица, а до сад је покушала с њих девет.

- Од кад сам постала ТВ звезда, јавља ми се велики број мушкараца који ми нуде брак, али је мене страх да се налазим са непознатим људима - рекла је.

Ипак, дала је прилику једном који јој на написао лепу поруку.

- Овај мушкарац је згодан, амбициозан и мало старији од мене, па сам изненађена да је још увек самац! Невероватно је смирен, што је одличан баланс за моју живахну природу - рекла је.

- Осећам се као да га познајем целу вечност и осећала сам се пријатно у његовој близини. Био је мало кокетан, али је у потпуности поштовао моје границе с обзиром на то да сам девица. Није ни покушао да ме пољуби - испричала је па додала да не зна још шта он мисли о њој, али да не може да престане да размишља о њему и да се весели њиховом наредном сусрету.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".