Певачица и некадашња победница музичког такмичења “Никад није касно“, Зорица Ерић, има две ћерке. Њена старија наследница се недавно удала, док је млађа ћерка недавно уписала школу у Крагујевцу, због чега је решила да јој изнајми стан, не слутећи какав ће пакао да је дочека.

 

 

- Власник је мање зграде/куће у којој су на приземљу и спрату смештене гарсоњере. Има их најмање 10. Гарсоњере су нове и лепе и то није проблем. Станарина нам је била 180 еура за 18 квадрата без додатних трошкова, што је такође ок. Међутим, постоје правила које вам нико не каже кад договарате и којих нема у уговору. Докона госпођа Ј. цео дан гледа ту децу преко камера и опомиње да се изувају испред зграде и да носе патике у руци до стана? – почела је Зорица, преноси Гранд онлине, и наставила:

- Уградни фрижидер нису имали времена од августа да уграде, па су га треснули на кухињу, неки мини решо искључили, а дете може да спреми нешто код комшије, напољу или у Чачку. Свака посета се строго најављује власнику. То подразумева и родитеље. Уколико отац или мајка желе да преспавају код свог детета, а не желе јер нема потребе, то се додатно плаћа?! Ало додатно плаћа!

– Обавезно је закључавање стана, што је и логично, улазних врата зграде, логично такође али небитно, али и закључавање капије?! Дозвољено је веш прати 2 пута месечно! Жао ми је што нисам могла лично да иселим дете да га изврнем песницом. Нашли смо други стан па сам смирила живце. Па људи, ко се још изува испред зграде и иде у чарапама до стана? Где се то додатно наплаћује да родитељ преспава? Да пере веш 2 пута месечно? Па чисти госпођо ходник, у њему има 5, 6 станова који ти плаћају 170, 180 еура – закључила је Зорица, што је наишло на огромну подршку њених пријатеља и коментаре да је то више личи на логор, а не изнајмљени стан.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".