Кријстијан је у ријалитију ''Задруга 6'' изјавио да је био интиман са певачицом и бившом супругом Ивана Маринковића, Гоцом Тржан. Певачица је после његове изјаве рекла да га никад није упознала и да ће га због клевете тужити: 

- Нећу ја да причам о Гоци Тржан, нек прича Иван о њој. Ја лично мислим да тај човек никад није био нормалан, нити леп да би једна Гоца била са њим и правила децу. Она ако хоће да ме тужи то је њен проблем, ја сам рекао Ивану: "Био сам интиман са Гоцом" То је све било фигуративно, а она ако ме буде тужила, ја ћу онда на суду да кажем: Ј***о сам те ту и ту, па ћу да доведем двадесет сведока да то потврде ако ме буде чикала - шокирао је одговором Кристијан Голубовић, а онда прокоментарисао певачициног бившег мужа Ивана Маринковића.

Фото: АТА имагес

 

- Он је млохави кретен који паметује деци у ријалитију, а са ким је год од нас јачих уђе у дискусију, одмах бежи и врда јер се плаши. Није искрен, увија нама у папире, а децу коју може гази.

Голубовић је прокоментарисао и однос Маје Маринковић и Марка Марковића.

- То је веза само за ријалити и не може да опстане. Маја има шифру, а Марко је млака вода и погубљен је у овој игри. Он да није леп толико и да се рибе не заљубљују у њега не би било ништа, али то није довољно што је само леп јер не зна да вози игру. Станија када би ушла било би вожње, јер Станија је поносна и наравно да јој је криво што је њена другарица баш са њим, а није морала - навео је Холубовић за "Стар".

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".