У МОЈКОВЦУ је данас Дан жалости поводом трагичне смрти Јелене Вуковић (27) и њене ћерке (6) и двогодишњег сина у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила 7. октобра у канјону Таре на путу Ђурђевића Тара - Жабљак.

- Заставе на згради Општине, предузећима и установама чији је оснивач Град, биће спуштене на пола копља. Локални електронски и други медији, организатори јавних програма и садржаја дужни су да своје програме и садржаје прилагоде Дану жалости. За време Дана жалости забрањено је емитовање музике, односно одржавање програма забавног карактера на јавним местима - наводи се у одлуци Општине Мојковац.

Спасилачке екипе наставиле су потрагу за несталим дечаком након што је у недељу, око 17 сати, пронађено тело његове сестре. Рониоци су детаљно претражили четири километра реке, а потребно је да провере и још девет километара под водом. Цивилним службама јуче су у потрази за дечаком помагали припадници Војске Црне Горе.

У тренутку несреће у колима је поред мајке Јелене Вуковић било и њено троје деце. Јелена је настрадала на месту возача, а једно дете је извучено из провалије без већих повреда, са промрзлинама. Припадник жабљачке службе заштите је испричао да се дете налазило на страни возача и да је било свесно.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".