Након што је одјекнула вест да је певачица Теа Таировић приведена на аеродрому у Немачкој, њена колегиница Гога Секулић прокоментарисала је ситуацију у којој се нашла Теа и открила да је и сама својевремено била у затвору.

Фото: АТА имагес

 

- Нек је жива и здрава. Ја сам била 24 сата у затвору у Хрватској јер сам купила ауто. Ишла сам преко границе да га подигнем и мислила сам да када исплатим и други део, узећу и други кључ, кад оно ауто украден! Имала сам среће да нисам била у ћелији, седела сам са начелницом, испадох да сам била у мафији за крађу аутомобила - рекла је Гога у "Премијери - Викенд Специјалу".

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, након неколико сати саслушања на аеродрому у Хамбургу, певачица је пуштена, а за медије се огласио њен менаџер.

- Тачно је, пустили су је. Као што сам и рекао, прекорачила је три дана у Шенген зони па су јој тога задржали. Доста јој је попуњен пасош пошто доста путује и ради и због тога је процедура дуже трајала. Пре две недеље се десио пропуст, када јој је истекло тих 90 дана. Чули смо се, она је добро и сад је све ок - рекао је за "Курир".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".