НИ други дан потраге, двоје деце породице Вуковић из Мојковца, која су се налазила у аутомобилу којим је у суботу вече у кањон Таре, на месту Сплавиште,на путу Мојковац-Пљевља управљала њихова мајка Јелена Вуковић (27), који је изненада завршио у понору, још није пронађено!

Јелена је страдала на месту несреће, а једно дете, дечак од четири године, је спасено и после пријема у Општој болнбици у Пљевљима је пребачено у Клинички центар Црне Горе у Подгорици, док је двоје малолетно деце нестало из аутомобила.

- За њима се трага без прекида - саопштено је Новостима из полиције.

Како су се на месту уверили и новинари "Новости", у потрази без веће паузе учествују припадници Регионачног ронилачког центра из Бијеле, спасиоци са Жабљака, из Мојковца, Бијелог Поља, припадници Управе полиције, чланови Горске службе спасавања Црне Горе.

Рониоци су готово црни од хладне реке. На паузу излазе само на пар минута да се окрепе, уверили су се у њихове надчовечанске напоре новинари "Новости".

- Не одустајемо, нити излазимо из реке. Морамо претражити сваки њен метар, кажу рониоци, док спасиоци претражују обале, надајучи се срећом епилогу, мада су наде слабашне, јер две ночи на овом подручју температуре ваздуха су се кретале око нуле...

Једина добра вест за све који учествују у потрази за малим Вуковићима је да је Тара мало бистрија, јер су заустављени радови у близини обале реке у Мојковцу и Колашину...

(Новости)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".