Медији су преплавили чланци о нарушеним сестринским односима након сахране Корнелија Ковача, а писало се да се Александра и Кристина нису ни погледале у капели у току сахране њиховог оца што је јако поражавајућа чињеница. 

Наиме, Кристина се сада огласила, па открила колику подршку добија у вези тога, као и да јој је је једна непозната девојка пришла на улици само како би је загрлила и пружила речи разумевања и утехе.

 

 

- Данијел и ја идемо пешке ка Дому Синдиката Булеваром, и пролазимо поред кафеа на ћошку са Таковском/Кнеза Милоша. Видим девојку која седи сама у башти, делује да нешто учи, сретну нам се погледи. Прођемо ми. Након једно 5-6 метара, чујем иза себе: "Извините, извините!" – окренем се и видим да нам је та иста девојка притрчала. Каже она: "Ја сам оставила ствари у башти кафића, ви сте Кристина, јел’ да?". Ја са полуосмехом климнем главом, а она ће на то, врло јасним тоном пуним саосећања и јасног значења: "Јел’ могу ја вас само да загрлим?" Никад ме нико није питао нешто, а да буде сасвим јасно зашто и шта је хтео. Није она хтела да се сликамо, или да ме упозна. Она је хтела да ме загрли, топло и дуго, да ми пренесе колико осећа моју тугу и колико жели да ми пружи бар мало љубави и утехе, јер је проценила да ми тога треба. Загрлила ме и дуго ме само тако држала, и душе су нам се некако повезале, бар на тај дугачак трен. Онда ме пустила и рекла само: "Уз вас сам, само сам хтела да то знате". И оде. И Данијел и ја били смо потрешени и ганути. И таква тона предивних, тужних и лепих порука у којима ми људи причају своје приче, своја осећања, свој ужас губитка вољених, и оних мртвих, и оних живих. Толико људи ми је пружило руку јер их је то што се догађало дотакло на једном људском нивоу - закључила је.

Фото: Сарић С.

 

 

Подсетимо, познато је да Кристина и Александра Ковач већ дуго нису у добрим односима, а све је почело када се једна од њих јавно одрекла друге преко друштвене мреже Фејсбук.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".