Цветина маћеха је Карин Пушић, која је некада била у браку с популарним музичарем, пише Курир.

Извор близак породици Жарковић открио је детаље живота Цветиног оца и његове партнерке.

- Лазар и Карин живе заједно скоро пет година. Када је Цветина мајка преминула, он је после неколико месеци довео Карин у његов стан. Њих двоје су се познавали дуго пре него што су ушли у везу, и то преко њеног бившег мужа Рамба Амадеуса. Музичар и Лазар били су дугогодишњи пријатељи, а касније и кумови - започео је за Курир извор и објаснио како је Лазар упловио у везу са својом некадашњом кумом.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Рамбо и Карин су се разилазили и мирили. Колико ја знам, она њега није варала с Лазаром, развела се пре садашње везе. Њих двоје имају слична интересовања, то су знали и док је Карин била у браку. Када су у Србији, живе у његовом стану у центру Београда, у близини Славије, а често проводе време и у Белгији. Он је познати београдски златар и поприлично је имућан, често путују, а заједничка страст им је вожња моторима - објаснио је он.

Цветина подршка, пријатељица Анђела, није желела да коментарише њене родитеље:

- Цвета и ја смо другарице, али ја не бих коментарисала њене породичне ствари јер нисам добро обавештена о детаљима њеног односа с Карин - кратка је била она, док је Жарковићкин друг Ђорђе објаснио за како је његова пријатељица поднела смрт мајке и усељење друге жене у њихов породични дом:

Фото: В. Данилов

 

- Не бих пуно коментарисао такве ствари јер је то ипак њен приватни живот. Цвета је била веома везана за мајку, јако је лоше поднела њену смрт и мислим да се није скроз опоравила од тога. Она и Карин имају коректан однос, али Цвета не живи с њима. Након смрти мајке била је у иностранству, а када би долазила у Београд, буде код њих неколико дана и онда изнајми стан. Искрен да будем, Лазара и Карин једва да познајем и не знам да вам кажем ништа о њиховој вези - рекао је Ђорђе за Курир.

Лазаром није одговарао на наше поруке и позиве новинара, док је Антоније Пушић захтевао да му се информације пошаљу на мејл, али на питања није одговорио.

Рамбо Амадеус детаље о свом приватном животу чува од очију јавности. Ипак, познато је да су се музичар и Карин Пушић развели 2009. године, али су се брзо помирили - после само два дана. Они су свом односу дали другу шансу, па су живели у ванбрачној заједници с њихова три сина. Наводно, до развода је дошло када је Карин сазнала да је њен муж имао аферу с колегиницом, али му је на крају опростила.

- Направио сам грешку, а она ми је опростила - причао је Рамбо након помирења, негодујући што је прича о његовом разводу доспела у јавност.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".