Младој певачици која иза себе има богату каријеру, жеља је да постане мајка и да се издвоји у викендици или кућици у Београду. 

- Нажалост, данас живимо у брзом времену где су главни градови центар свих збивања и истина је да смо се отуђили од природе. Жао ми је због тога. Кад год могу, одем код својих у Крушевац или у село. Обожавам природу и животиње. То ме смирује и некако враћа у онај период када сам уживала у свим чарима детињства. Тада смо некако највише времена проводили напољу, истраживајући природу, чувајући домаће животиње. Највише волим да прошетам шумом и да дубоко удахнем и одрадим пар вежбица дисања - рекла је Милица и наставила: 

 

- Волела бих да један период годишње могу да проведем у некој кућици, без интернета усред шуме. Рецимо на Тари, она још увек није толико изграђена планина. Има предивне стазе за пешачење, хладније је него у граду и заиста је другачији ваздух.

На речима су сви јаки, зато су питали Милицу да ли се она труди да очува природу.

- Не пијем воду из пластичних флашица већ имам своју флашицу за воду коју увек носим са собом. Не купујем пластичне кесе, већ носим свој цегер, а воће и поврће држим у посебним мрежастим вишекратним кесама - рекла је певачица.

Да ли ће променити адресу, Милица је одговорила: 

- Волела бих да имам викендицу на обронку Београда или кућу са великим двориштем због деце и кучића. А ако буде довољно велико, можда и да се засади неко дрво јабука, трешања, крушака... И волела бих да ми двориште има разнолико цвеће, што шареније - кроз осмех замишља Милица и додаје:
- Заправо, људима који се баве јавним послом бег у природу и јесте највећи лек јер сте сами са собом и својим мислима. Уживате у шетњи, природи. Знам доста мојих колега који трче на Кошутњаку, шетају на Ади - рекла је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".