Душица Јаковљевић проговорила је о изазовима са којима се суочава на послу, емотивном животу и друштвеним мрежама на којима је изузетно популарна.

- Почела сам да пишем књигу и наслов је "Пројекат љубав", док поднаслов објашњава све, а гласи "Нисам мењала мушкарце, бавила сам се истраживањем" - почиње Душица.

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам желела да говорим о приватном животу и успевала сам да добро сакријем неке везе. Објављивала сам снимке и слике са актуелним партнером желећи да други који ми се удварају више не пишу. На друштвеним мрежама је данас много флерта - објашњава водитељка која, иако је разведена, верује у љубав.

- Не желим да се љубав сведе на питање ко је бацио ђубре и шта има за ручак. Желим да прве две недеље дописивања, страсти, упознавања и флерта никада не престану.

Водитељка се осврнула и на прекиде својих веза и искрено објаснила зашто јој пуцају емотивни односи, па је и у овом периоду живота соло.

Фото: АТА имагес

 

- Дешава ми се да, пре или касније, партнери постану љубоморни и посесивни. Не могу да издрже чињеницу да сам јавна личност иако им се то на почетку, током упознавања и дописивања, јако допада. Допадне им се што сам весела, кокетна и насмејана, а после им смета да ли ће нас неко видети и фотографисати. Везе ми пуцају јер се ја трудим да се прилагодим и идеализујем особу са којом сам. Сваком свом партнеру желим да буде оно што је био у мојим очима када сам га упознала. Грешка је до мене, а не до њих - каже Душица.

Фото: Н. Скендерија

 

Иако према задругарима нема емотивни однос, водитељка признаје да је ријалити веома утицао на њен живот.

- Искључим се емотивно када се угасе камере. Када дођем кући, не могу да спавам јер ме пумпа адреналин. То је нуспојава, треба се вратити у ритам следећег дана. Упадам у кризе сна и почела сам да једем ноћу. Заменила сам ноћ и дан, па често и осванем гледајући "Задругу" или крими серије. Напорно је све то, јер сам и мајка двоје деце, одвозим их и довозим из школе. Ипак не радим ово од јуче, волим и навикла сам се на то - признала је Душица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".