М. Ђ., власник коњичког клуба у Липовачкој шуми ухапшен је након што га је десет девојака, међу којима су малолетнице, пријавило за силовање, покушај силовања и обљубу.

Како преносе медији, он је годинама уназад представљан као успешни касакадер.

Сумњичи се да је у дужем временском периоду силовао и обљубио најмање 10 девојака међу којима има и малолетних. Неки случајеви су чак и застерели.

- Приведени је користио поверење родитеља који су му доводили децу и остављали на часовима јахања. Када су родитељи чули како их је сексуално злостављао одлучили су да га пријаве полицији и тужилаштву у које имају поврење - каже саговорник близак истрази.

У медијима је представљан као легенда југословенског филма када је реч о каскадерству.

- Крајем деведесетих година прошлог века, донео је одлуку да отвори свој коњички клуб у Липовачкој шуми, и то из неколико разлога ‒ да као тренер подучи заљубљенике у коње и јахање, нарочито оне најмлађе, да развије људску свест о животу у складу са природом, и да окупља филмске раднике у дружењу и креирању нових пројеката за филм и телевизију. Коњи из његовог клуба имали су значајне улоге у разним жанровима - својевремено су писали медији о њему.

Такође је наведено и да је једва преживео тешке повреде задобијене у једној страној филмској продукцији у аутомобилу.

Кривичном пријавом на терет му се стављају силовања, покушаји силовања и недозвољене полне радње, пишу медији.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".