Лука Церовић, који према оперативним подацима важи за десну руку, односно најближег сарадника Николе Вушовића, званог Џони са Врачара, предао се данас! Како Курир ексклузивно сазнаје, он је данас у пратњи адвоката дошао у Палату правде, односно код судије за претходни поступак и одмах је спроведен у притвор.

За Церовићем је, подсетимо, била расписана потерница на предлог Вишег тужилаштва у Београду, које против њега и још двојице осумњичених води због изнуде.

Подсетимо, Вушовић и Церовић, наводно су на челу такозаног "врачарског клана" за који се спекулише да је преузео све послове Вељка Беливука, после његовог хапшења. Истражитељи су, како Курир сазнаје, наложили и да се њихво ДНК уколио постоји у бази упореди са траговима пронађеним у кући страве у Ритопеку.

Подсетимо, Вушовић, звани Џони са Врачара, у марту прошле године је био ухапшен у Доминиканској Републици, али уместо да буде изручен Србији која трага за њим, пуштен је из екстрадиционог притвора.

Фото: МУП

 

- Постоје индиције да је у хијерархији кавачког клана он преузео Беливуково место и постао најближи сарадник Звицера - објашњава он.

Иначе, и за Вушовићем је расписана потерница Вишег тужилаштва у Београду, и до због незаконитог поседовања оружја.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".