Весна Ривас гостовала је у "Јутарњем програму" и изнела многе занимљиве детаље из свог живота. Она је признала  да поред тога што пева и што је била учесница многих ријалити програма, већ 20 година бави се магијом. 

Она је открила да је морала и да крије да се бави овим послом све док није добила дозволу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Ја често идем у ходочашће, ту се празним и пуним. Када ми мисли оду усред молитве, неко покушава да ме блокира. Ја тада појачам расковнике око себе. Имам два планинара који то траже, не може то свако да нађе, све их је мање, има их на Ртњу, рекла је Весна, а водитељка додала да је то носио Вук Караџић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Ја и даље верујем у медицину. Ја се бавим стварима у астросвету. Било је тајно, ограничено, мисија ми је била да будем певачица, када је дошао сигнал да изађем у јавност, сада већ 4 пуне године, добила сам лиценце од државе. Морате бити познати, регистровани, имати адресу, мора да буде проверено од стране многих људи. Ми се бели боримо против црних, да их пресечемо. Две црне су ми скоро долазиле, од 15. новембра ће их стићи казна - говорила је Ривасова у "Јутарњем програму" на Пинк ТВ.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".