Митровић је напоменуо да ће се овим случајем бавити када сахрани брата, а почео је да износи детаље о Богдану Илићу који су непознати јавности. Овај пут се ради о девојци којој је Богдан намерно пренео мононуклеозу и о прославама рођендана са Вељом Невољом:  

- Нећу да пишем ни о његовим познанствима и заједничким рођенданима са Вељом Невољом и другим припадницима клана, такође нећу да пишем о томе зашто је намерно пренео инфективну мононуклеозу Наталији Ш. полним путем, али хоћу да дам изјаву надлежним органима о својим сазнањима, ако ме буду звали због ове објаве - написао је Жељко.

Оно што знамо о Наталији Шћекић јесте осим што се бави манекенством јесте да радо и у Ургентном центру, наводи 24 седам.

Лепу плавушу само на Инстаграму прати више од 29 хиљада људи, а спекулисало се да је ранијее била довођена у везу са Новаком Ђоковићем.

Наталија је сама изјавила за Свет, да јој је за растурање Новаковог брака понуђен новац. 

Манекенка је авионом отишла у Лондон на један пословни састанак, а неименовани познаник је имао непристојну понуду за атрактивну плавушу.

 

 

- Назвао ме човек, он је из Београда и знам га, мислила сам да је озбиљан менаџер. Кад је заказао састанак, помислила сам да ме тражи за озбиљан посао, за преузимање огласа или за фотографисање. Кад је разговор започео, кад ми је рекао план, испрва сам помислила да је то скривена камера, почела сам да се смејем. Чинило ми се као шала, али заправо није била. Заиста су припремали паклени план. Речено ми је да Новака одведем негде на интимно место и да све то снимим - рекла је наводно манекенка у интервјуу за "Свет" 2021. године.

- Понуда је била од 50 до 60 хиљада евра и путовање из снова по мом избору. Све ми је то било увредљиво. Нисам таква девојка, нисам спонзоруша или проститутка. Дошло ми је да га полијем водом, али сам само покупила ствари и отишла. Могу само да замислим шта би се догодило да је такав снимак објављен у јавности. Настао би тотални хаос. Ђоковић не заслужује такве ствари и то није фер према њему - изјавила је Наталија.

 

Такође је 2021. планирала и да уђе у ријалити шоу "Задруга", али није из, како је тада рекла, здравствених разлога.

Иначе, на Инстаграму се поводом свађе Митровића и јутјубера огласила и њена мајка, која је написала:

- Ево, за све оне који не знају. Богдане, срамото, када лажеш прочитај бар књигу, едукуј се како не би био покретна зараза, да се не бламираш. Срамота да дете једног свештеног лица поседује у себи антихриста. А сада лепо напиши шта ћеш да лажеш данас у 29-том - алудирала је она на њихово виђање у МУП-у.

Подсетимо, Жељко је данас на свом Инстаграм налогу објавио стори Наталијине мајке, а затим објаснио зашто је то учинио.

- Богдан звани Бака Прасе је особа која јавно врши насиље над мојим дететом. Убио је једну девојку, мислим да треба да се стане овом момку, који се без разлога закачио за моју ћерку, вероватно зато што није могао никада да је има! Лаже, назива је разним именима, прозива, изиграва Бога. Богдан се зове али је залутао у паклу у коме живи. Жао ми га је да тако велики Бака Прасе добија медијски простор на небитним девојкама које се баве поштеним послом. Пред народ да се изведе овај момак да му народ суди, јер очигледно законом није регулисано интернет насиље - стоји на фотографији испод које је Митровић написао:

 

- Ову објаву је написала мајка Наталије Ш, коју сам помену у претходној објави а којој је Бака Прасе намерно пренео инфективну мононуклеозу интимним путем! Мајка ће данас свратити до Тужилаштва, а биће и један од саговорника у нашем документарном филму о криминалном сељачићу и подгузној муви која се осилила јер плаћа рекет криминалцима! Види педе*чино једна смрдљива, ја такве “опасне момке” сатирем цео живот! Бако, пута за назад нема, спреми се - написао је Жељко.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумца Бранка Милићевића Коцкице

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".